WHB #330: The recap
Events
April 23, 2012
Thank you for all you delicious recipes and useful information!
Italian readers: Il raccolto in italiano è pubblicato immediatamente sotto quello internazionale.
Weekend Herb Blogging is an event started by Kalyn from Kalyn's Kitchen and now handled by Haalo from Cook (almost) anything at least once.
More information:
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Who's Hosting WHB
The first to write to me was Cheah of No-Frills Recipes from Malaysia, who prepared Herbal Jelly - Gui Ling Gao, which means tortoise jelly and is among her family's favourite dessert
Janet of The Taste Space from Toronto, Canada, prepared a vegan dessert for Easter: Almost Guiltless No-Bake Chocolate Mousse Pie, it looks like a real treat.
Stash of The Spamwise Chronicles writes from New York City with the recipe: Kale, with garlic, lemon zest, fried farm egg and Parmigiano-Reggiano cheese and teaches us an interesting way to cook vegetables of all kinds.
The handler of WHB, Haalo of Cook (almost) Anything at Least Once cooked the Borlotti Bean Ragu with fresh beans: a new inspiring idea for the ragu.
Cinzia of Cindystar from Bardolino, Garda Lake, Italy, teaches us the recipe of Tuscan Tomato Soup, a traditional hearty soup.
Victoria of Flavors of the Sun from San Miguel de Allende, Mexico prepared the recipe Goat Cheese Spread with Honey, Almonds, and Orange Blossom Water and also provides informations about orange blossom water.
Brii of Briiblog in english writes from Valsorda, Italy and prepared a delicious Carrot cake with nutmeg with nuts, inspired by a Nigella recipe.
Ela of Everything's Herbed writes us from Laguna, Philippines grows kangkong: trimmings can be pickled, and leaves can be battered for a Crispy Kangkong: now I want to find some kangkong seeds for the next spring!
This is my entry, Dill and Onion Savory Muffins, I served them during a lunch where every course was a miniature.
WHB in Italiano
La settimana scorsa è stata un po' pesante per me per via di un mal di schiena che mi ha tenuto a letto qualche giorno, meno male è passato in fretta, appena in tempo per il raccolto.
Come ormai molti di voi sapranno, Weekend Herb Blogging è un evento che invita a cucinare con le erbe aromatiche e a imparare ogni settimana qualcosa di nuovo su ingredienti vari.
E' stato creato da Kalyn di Kalyn's Kitchen e adesso gestito da Haalo di Cook (almost) anything at least once.
La versione italiana è stata ideata da Brii.
Link utili:
Edizione italiana di WHB
WHB Rules
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Weekly recaps for WHB
La prima a scriverci è come sempre Marta di Mangiare è un po' come viaggiare che ha creato la ricetta Millefoglie di cuori di carciofi e carasau e dimostra che unendo ingredienti rimasti in frigorifero si ottengono spesso risultati creativi e interessanti.
Ale di Emotional Trees ha preparato dei croccanti Frollini alla cannella e mandorle, dall'aspetto così invitante che viene voglia di staccarne uno dal monitor.
Kristina di Tutto a occhio ci scrive da Trieste con un post su come creare un orto in balcone, e spiega anche come realizzare la simpatica struttura nella foto. Ha iniziato con basilico, timo e coriandolo, ma man mano aggiunge nuove erbe, le auguro una buona coltivazione!
L'ideatrice della versione italiana di WHB, Brii di Briggishome da Valsorda sul Lago di Garda, ha preparato una Torta di carote con noce moscata ispirata da una ricetta di Nigella, dall'aspetto delizioso.
La mia ricetta è un esperimento gustoso e ben riuscito: Tortini salati alla cipolla e aneto: si tratta della prima portata di un pranzo un po' particolare servito la settimana scorsa, con ricette preparate in miniatura.
Two years ago:
Sun-dried Tomatoes Tapenade
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