Weekend Wokking Cabbage: The Round-up

Eventi
04 novembre 2009


Weekend WokkingThe round-up day of Weekend Wokking is arrived. Thank you all for your incredible recipes!


Cumin CabbageEatTravelEat of Eat. Travel. Eat! from Southern California cooked Cumin Cabbage, a spicy recipe that will make you love cabbage.


Vermicelli and colors of veggieRadha of Urban bites: delizie da Hong Kong from Hong Kong prepared Vermicelli and colors of veggie, an healthy recipe with the colors of the rainbow.


Hot & Sour CabbageGaga of Gaga in the Kitchen from CA, USA prepared Hot & Sour Cabbage, a tasty recipe with chili and vinegar.


Clear Oxtail Soup with Corn, Cabbage and PotatoesTS and JS of [eatingclub] vancouver cooked Clear Oxtail Soup with Corn, Cabbage and Potatoes, an original soup with whole corn ears in it.


Cabbage Wonton SoupThe next host of Weekend Wokking, Momgateway cooked Cabbage Wonton Soup, with beef gyoza leftovers.


Pickled Red CabbageDP of Blazing Hot Wok, from Portland, OR, USA teaches us how to prepare Pickled Red Cabbage, and also suggests how to serve it.


Beijing Pickled CabbageAnother entry from TS and JS of [eatingclub] vancouver: Beijing Pickled Cabbage, another pickled cabbage recipe... Beijing style.


Vietnamese Boiled CabbageHuy of Hungry Huy, from Southern California cooked Vietnamese Boiled Cabbage, a simply recipe made special by the dipping sauce that goes with it.


Vietnamese Stuffed Cabbage SoupThe creator of Weekend Wokking, Wandering Chopsticks, from Southern California cooked Vietnamese Stuffed Cabbage Soup, and explains their preparation with step-to-step pictures.


Causa, a rainbow puréeThis is my entry, Causa, a rainbow purée, a recipe with red cabbage inspired by a traditional peruvian dish.



And now the secret revelead... the next ingredient for November will be APPLES!
The next host is Momgateway.
Send your recipes to momgateway AT gmail DOT com by November 30.
Potrebbe interessarvi...

Ricetta: Causa, un purè arcobaleno


Insalate alle erbe aromatiche
4 commenti

Gallery correlate



Commenti

Autore: Joanne (URL)
04/11/2009

What a great round-up! I never would have thought taht cabbage could be used in so many ways. And great choice for next month. I may have to participate!


Autore: Hungry Huy (URL)
04/11/2009

This is cool, thank you for hosting!


Autore: Wandering Chopsticks (URL)
05/11/2009

Thank for hosting. What a great roundup. I was sure someone else would make cabbage rolls, but I guess not.


Autore: Graziana
07/11/2009

Thank you all for your recipes


Aggiungi un commento
Date prima un'occhiata alla pagina delle FAQ per trovare subito una risposta alle domande più comuni.


 


Per commentare inserire le scritte della foto nella casella sottostante.
Autore:
 
Mail:
 
URL:

Ultimi articoli

Ricetta: Frollini alla salvia e menta
Dolci alle erbe e spezie
Un pizzico di salvia e della menta essiccate, dal raccolto dell'estate scorsa, aromatizzano questi frollini croccanti eppure morbidi dentro, perfetti da inzuppare. Le erbe si...

Ricetta: Crema di asparagi al curry
Zuppe e creme di verdure alle erbe e spezie
Il curry è una miscela di spezie originaria della cucina indiana, ma ben nota in tutto il mondo. Uno degli ingredienti principali è la curcuma, che dona ai cibi una nota decisa di...

Riconoscere erbe e spezie: le brassicaceae
Coltivare le erbe aromatiche
Tra le brassicaceae si annoverano non solo tutte le varietà di cavolo, ma anche diverse erbe aromatiche e spezie, tra cui senape, rafano, crescione e numerose verdure da taglio di...

Ricetta: Insalata di spinaci, capicollo e cranberries
Dall'orto al piatto
Tra le mie scoperte degli ultimi anni, una delle più apprezzate dalla mia famiglia sono stati gli spinaci indiani, noti anche come malabar. Si tratta di una pianta in realtà...

Fiori di ravanello
I fiori che non vi aspettate
Come ogni anno, a fine estate ho seminato le colture autunnali, erbe e ortaggi adatti alla stagione fredda: coriandolo, aneto, prezzemolo, cerfoglio, ravanelli, carote,...

Tutti gli articoli

In evidenza

Il crescione