Grow Your Own #30 Round-up

Eventi
01 luglio 2009


Are you ready for the incredible entries of this edition of Grow Your Own?


Stuffed mushroom gravy bakeDido Divya of Dido lives cooks from Germany, harvested some sage from her garden and create a sage sauce for Stuffed mushroom gravy bake. I love stuffed mushrooms, and these looks delicious.


Tatsoi with Garam MasalaThe foundress of GYO, Andrea of Andrea's Recipes from Virginia, United States, harvested her last tatsoi, and cooked Tatsoi with Garam Masala. She also provides some useful information about this plant, and many cultivation tips.


Collards in Tomato Sauce with PenneClaudia of Standing Straight from Hawaii, has a productive collard plant, which she's cooking in many creative ways, like this Collards in Tomato Sauce with Penne.


Spicy Chinese Cucumber SaladKim of Live Love Laugh Eat! from Portsmouth, VA, has a lot of big cucumbers from her garden, and she prepared an oriental Spicy Chinese Cucumber Salad.


Fried SageThis is my contribution, Fried Sage, a crunchy snack of sage leaves in batter that will surprise you.
Potrebbe interessarvi...

Ricetta: Salvia fritta


Tartine e antipasti alle erbe
3 commenti

Gallery correlate



Commenti

Autore: Andrea (URL)
01/07/2009

Thanks for hosting this round and sharing your fried sage with us!


Autore: Gudrun (URL)
14/07/2009

fried sage, that is something I have never tried. I am guessing you need to use culinary sage, right? I have lots of sage plants in my yard, but I think they are decorative rather than edible....


Autore: Graziana
14/07/2009

I used ordinary sage as well as golden sage, and both were delicious!


Aggiungi un commento
Date prima un'occhiata alla pagina delle FAQ per trovare subito una risposta alle domande più comuni.


 


Per commentare inserire le scritte della foto nella casella sottostante.
Autore:
 
Mail:
 
URL:

Ultimi articoli

Regali con le erbe e spezie
Le idee di Erbe in Cucina
Immaginate la stessa soddisfazione del portare a tavola piatti preparati con ingredienti provenienti dal proprio orto o terrazzo, trasportata nello spirito natalizio: le erbe e le...

Ricetta: Zuppa di zucca al coriandolo e zenzero
Zuppe e creme di verdure alle erbe
Con il coriandolo seminato in autunno ho preparato una calda zuppa autunnale, aromatizzata anche con zenzero e cumino e arricchita con tocchetti di salsiccia. Il coriandolo ha...

Fiori di zafferano
I fiori che non vi aspettate
Da alcuni anni ormai coltivo un piccolo contenitore di zafferano, che ogni autunno si riempe di gradevoli fiori violetti, con all'interno i preziosi stigmi. ...

Riconoscere erbe e spezie: le liliaceae
Coltivare le erbe aromatiche
Alle Liliaceae appartengono tutte le varietà di aglio, cipolla e porro, oltre all'aromatica erba cipollina. Si tratta di piante monocotiledoni, ovvero i cui semi contengono al...

Ricetta: Crema di carote, crescione e zenzero
Zuppe e creme di verdure alle erbe e spezie
L'anno scorso ho provato una deliziosa crema di carote e zenzero in un ristorante all'estero, e da allora ho sperimentato diverse ricette per riproporla in casa. Questa è in...

La foto di oggi:

Coltivare la liquirizia
Tutti gli articoli