Grow Your Own #30 Round-up

Eventi
01 luglio 2009


Are you ready for the incredible entries of this edition of Grow Your Own?


Stuffed mushroom gravy bakeDido Divya of Dido lives cooks from Germany, harvested some sage from her garden and create a sage sauce for Stuffed mushroom gravy bake. I love stuffed mushrooms, and these looks delicious.


Tatsoi with Garam MasalaThe foundress of GYO, Andrea of Andrea's Recipes from Virginia, United States, harvested her last tatsoi, and cooked Tatsoi with Garam Masala. She also provides some useful information about this plant, and many cultivation tips.


Collards in Tomato Sauce with PenneClaudia of Standing Straight from Hawaii, has a productive collard plant, which she's cooking in many creative ways, like this Collards in Tomato Sauce with Penne.


Spicy Chinese Cucumber SaladKim of Live Love Laugh Eat! from Portsmouth, VA, has a lot of big cucumbers from her garden, and she prepared an oriental Spicy Chinese Cucumber Salad.


Fried SageThis is my contribution, Fried Sage, a crunchy snack of sage leaves in batter that will surprise you.
Potrebbe interessarvi...

Ricetta: Salvia fritta


Tartine e antipasti alle erbe
3 commenti

Gallery correlate



Commenti

Autore: Andrea (URL)
01/07/2009

Thanks for hosting this round and sharing your fried sage with us!


Autore: Gudrun (URL)
14/07/2009

fried sage, that is something I have never tried. I am guessing you need to use culinary sage, right? I have lots of sage plants in my yard, but I think they are decorative rather than edible....


Autore: Graziana
14/07/2009

I used ordinary sage as well as golden sage, and both were delicious!


Aggiungi un commento
Date prima un'occhiata alla pagina delle FAQ per trovare subito una risposta alle domande più comuni.


 


Per commentare inserire le scritte della foto nella casella sottostante.
Autore:
 
Mail:
 
URL:

Ultimi articoli

Ricetta: Frollini alla salvia e menta
Dolci alle erbe e spezie
Un pizzico di salvia e della menta essiccate, dal raccolto dell'estate scorsa, aromatizzano questi frollini croccanti eppure morbidi dentro, perfetti da inzuppare. Le erbe si...

Ricetta: Crema di asparagi al curry
Zuppe e creme di verdure alle erbe e spezie
Il curry è una miscela di spezie originaria della cucina indiana, ma ben nota in tutto il mondo. Uno degli ingredienti principali è la curcuma, che dona ai cibi una nota decisa di...

Riconoscere erbe e spezie: le brassicaceae
Coltivare le erbe aromatiche
Tra le brassicaceae si annoverano non solo tutte le varietà di cavolo, ma anche diverse erbe aromatiche e spezie, tra cui senape, rafano, crescione e numerose verdure da taglio di...

Ricetta: Insalata di spinaci, capicollo e cranberries
Dall'orto al piatto
Tra le mie scoperte degli ultimi anni, una delle più apprezzate dalla mia famiglia sono stati gli spinaci indiani, noti anche come malabar. Si tratta di una pianta in realtà...

Fiori di ravanello
I fiori che non vi aspettate
Come ogni anno, a fine estate ho seminato le colture autunnali, erbe e ortaggi adatti alla stagione fredda: coriandolo, aneto, prezzemolo, cerfoglio, ravanelli, carote,...

La foto di oggi:

Basilico fino verde
Tutti gli articoli