WHB #399: The recap

Events
September 02, 2013



Grazie per le vostre deliziose ricette e informazioni utili!

Thank you for all you delicious recipes and useful information!

Weekend Herb Blogging is an event started by Kalyn from Kalyn's Kitchen and now handled by Haalo from Cook (almost) anything at least once.

Edizione italiana di WHB


Kew saladLucia di Torta di rose, da Ancona ha preparato:

Kew salad


Maitake Mushrooms with Chinese BroccoliTigerfish of Teczcape - an escape to food prepared the recipe:

Maitake Mushrooms with Chinese Broccoli


Roasted Rhubarb with Rice PuddingThe handler of WHB, Haalo of Cook (almost) Anything at Least Once, cooked:

Roasted Rhubarb with Rice Pudding


Confettura di ribes rossoCinzia di Cindystar scrive da Bardolino, Lago di Garda con la ricetta:

Cinzia from Cindystar from Bardolino, Garda Lake, Italy prepared:

Confettura di ribes rosso - Röda Vinbär Marmelad - Redcurrant Jam


Insalata di ceci e zucchine al curryBrii di Briggishome che gestisce ormai da anni la versione italiana di WHB, ha preparato:

Insalata di ceci e zucchine al curry


Hummus alla menta e erbe aromaticheLa mia ricetta - My recipe:

Hummus alla menta e erbe aromatiche - Mint Hummus with aromatic herbs


Se dovessi aver perso qualcuno dei vostri post, per favore scrivetemi nuovamente o lasciate un commento con il link e provvederò a aggiungerlo.

I hope I didn't miss any of your entries, but if it happened, or you find some mistakes, please leave a comment here.





You may be interested in...


Recipe: Mint hummus with aromatic herbs
Sauces, dressings and dips with herbs
August 27, 2013

It's the right time to use all mint and basil varieties to create new recipes, or to give a different touch to many recipes. I prepared this simple hummus recipe for a light dinner, using also a couple of clove basil ...

WHB #388: The recap
Events
June 17, 2013

Grazie per le vostre deliziose ricette e informazioni utili! Thank you for all you delicious recipes and useful information! Weekend Herb Blogging is an event started by Kalyn from Kalyn's Kitchen and now handled b...

Related Photo Galleries



Comments

Author: cinzia (URL)
02/09/2013

Grazie mille ancora per l ospitalità, ricette fresche ed invitanti, prima o poi dovrò impegnarmi anche io col rabarbaro! :-)


Author: lucia (URL)
02/09/2013

Grazie del bel raccolto! a presto


Your comment

  Please prove that you are not a robot.

Author:
 
Mail:
 
URL:

Recent posts

(Ita) Il crescione di terra


Cumin seeds
Spices close up
Cumin is the second most popular spice in the world (after black pepper), is used in the Middle East on kebabs, in India as an ingredient of curry powder, with cheese in the Nether...

(Ita) Erbe aromatiche per ogni occasione


(Ita) Ricetta: Plumcake salato di pane all'anice


(Ita) Coltivare le erbe in autunno


Fenugreek seeds
Spices close up
Fenugreek seeds are a spice used in many indian and middle eastern recipes, and also in spices mixtures. Fenugreek seeds are harvested from the pods, once they turn to brow...

(Ita) Finger food alle erbe aromatiche


(Ita) Ricetta: Penne alla mortadella e coriandolo


(Ita) La curcuma in cucina


Coriander seeds
Spices close up
It's time to harvest coriander seeds: they will be useful for the next year sowing, but they can also be used as a spice. Coriander seeds are light brown, with a spherical s...

(Ita) Le erbe e le spezie della cucina francese


(Ita) Ricetta: Spaghetti con crema di ricotta alla menta


(Ita) Coltivare l'aglio in balcone e terrazzo


(Ita) Ricette romantiche alle erbe aromatiche


(Ita) Ricetta: Pasta alle noci con spumante e maggiorana


Today's picture:
Asparagus bread with sage
Site Archive